Bedemand med hjertet på rette sted

Mette Torp Jacobsen

Født i 1973, kommer fra it-branchen, men skiftede spor i 2013 for at få mulighed for at arbejde med mennesker og selv få lov til at gøre en forskel. 

Jeg prioriterer økologi og miljøvenlige løsninger både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er gift, har 2 børn og 1 hund, Flatcoated retriever, samt mange varierede fritidsinteresser - som der desværre sjældent er tid til. 

Jeg går ikke på kompromis, når det drejer sig om at levere det der er aftalt med de familier jeg hjælper. Privat er jeg ret afslappet og hyggelig - og nyder livet sammen med dem jeg holder af.

Eksamineret og diplomuddannet Bedemand

exam bedemand

diplom uddannelse

"Den personlige samtale, ​når og hvor du har brug for det"

Etableringen af Torps Begravelser

Torps Begravelser blev etableret d. 14. februar 2014 af bededame Mette Torp under navnet Vedbæk Begravelser – en værdig afsked. I 2019 blev navnet ændret til Torps Begravelser – En kærlig afsked, der favner de værdier, der indgår i virksomheden, der er grundlagt og drives af en dedikeret ejer.

Torps Begravelser er beliggende på Vedbæk Stationsvej 3 i Vedbæk, meget centralt i forhold til Sognegården og præsterne.

Få hjælp til afholdelse af begravelse

Ønsker du vores hjælp til planlægning og afholdelse af begravelse, så er vi her for dig. Vi kan kontaktes hele døgnet rundt på telefon 22 327 327, og du har også mulighed for at skrive til e-mail info@torpsbegravelser.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Medlem af​

Torps Begravelser ApS

Vedbæk Stationsvej 3, 2950 Vedbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 35670378

Kontaktinformation

Telefon: 22 32 73 27

E-mail: torps@begravelser.nu

Døgnservice

22 32 73 27