Bedemand med hjertet på rette sted

Begravelse i den afdødes ånd

Har du mistet en en du holder af og skal tage dig af det praktiske omkrimg dødsfaldet? Hos Torps Begravelser står Mette Torp, diplomuddannet bedemand​og indehaver af Torps Begravelser, klar til at hjælpe familier og pårørende med at sikre deres nærmeste en værdig afsked. Vi er en lokal bedemand i Vedbæk, som også har kunder i Hørsholm, samt det øvrige Nordsjælland.

Det er altid de efterladte og afdødes ønsker, der har førsteprioritet, og intet er for stort eller småt i forbindelse med ønskerne til en begravelse. Det er vores vigtigste opgave at sikre, at den efterladte får en ordentlig og værdig afsked med deres kære, da det ikke kan gøres om.

Begravelse hvornår?

Som udgangspunkt skal begravelsen finde sted inden for 14 dage efter dødsfaldet, men der er mulighed for at søge om udsættelse, hvis der er et særligt behov for dette.

Hvor lang tid tager en begravelse?

En begravelse varer som regel 30-40 minutter inde i kirken eller kapellet, og derefter vælger mange at mødes efterfølgende til kaffe eller lignende for at samles efter begravelsen.

Torps Begravelsers værdigrundlag​

Faglighed

Få professionel hjælp og rådgivning omkring både kirkelige og borgerlige begravelser og bisættelser af diplomuddannet og eksamineret bedemand. Torps Begravelser er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd. Alle medlemmer af Danske Bedemænd er omfattet af foreningens garantiordning, der også har til formål at sikre kunderne et fagligt korrekt udført arbejde af bedemanden.

Service

Vi tilbyder personlige samtaler hos Torps Begravelser, hjemme hos familien, på plejehjem, eller hvor de efterladte føler, at det passer dem bedst. Det gælder også om aftenen og i weekenden. Der er også mulighed for at arrangere virtuelle samtaler hvis det ønskes.​

Personligt

Det er vores mål at hjælpe familier og pårørende i sorg, som man selv ville ønske at blive hjulpet, hvis man var i samme situation. At blive lyttet til, at få de forskellige valgmuligheder forklaret ordentligt, og at få overslag over hvad ens valg kommer til at betyde økonomisk, inden man går i gang.

De 3 T’er

Ting tager tid, når det skal gøres ordentligt. En samtale tager den tid, som familien har brug for, og nogle gange skal der følges op flere gange eller ændres i det, der er aftalt, og det er helt okay. En tid som denne er uforudsigelig. Der er mange vigtige beslutninger, der skal tages på meget kort tid, og det kan ikke gøres om, når man først er gået i gang.​

Ordentlighed

Det er vigtigt for os, at de familier, vi hjælper, kan tænke tilbage på et forløb og et samarbejde, der har fungeret godt og derved sikre de efterladte en god og kærlig afsked med deres kære trods omstændighederne.

"Den personlige samtale, ​når og hvor du har brug for det"

Hvad koster en begravelse?

Vi har et bedemandshonorar på 3.900 kr. for samtale og hjælp med at koordinere begravelse eller bisættelse med de pårørende. Derudover vil der være omkostninger til kiste, urne, gravsted, transport, blomster og lign..


Man er altid velkommen til at kontakte Torps Begravelser for et uforpligtende overslag over forventede omkostninger til bisættelse eller begravelse.

En enkelt glat kiste fra Fuglebjerg Kistefabrik koster 5.800 kr., og derudover vil der være udgifter til rustvognskørsel, gravsted, blomster og lignende. Du kan finde meget mere om priserne og muligheden for at søge om tilskud her.

Medlem af​

Torps Begravelser ApS

Vedbæk Stationsvej 3, 2950 Vedbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 35670378

Kontaktinformation

Telefon: 22 32 73 27

E-mail: torps@begravelser.nu

Døgnservice

22 32 73 27