Torps Begravelser - En kærlig afsked

BISÆTTELSE ELLER BEGRAVELSE I NÆRUM

Torp’s begravelser hjælper familier og pårørende med at arrangere en værdig og kærlig afsked i forbindelse med dødsfald i Nærum. 

Det eneste vi kan være sikker på i livet, er at vi skal herfra igen – men vi ved heldigvis ikke hvornår. Døden tager ikke hensyn til, om det er hverdag, weekend, dag eller nat – men det gør Torp’s Begravelser, der er klar til at hjælpe dig videre når og hvor der er brug for det. 

Ring på tlf.: 22 327 327 hvis du ønsker hjælp med bisættelse eller begravelse i Nærum

SAMTALE MED BEDEMAND


Bedemanden kommer gerne hjem til dig i Nærum, så mødet foregår i vante og trygge omgivelser. Til mødes med bedemand, bliver der gennemgået alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen, samt udarbejdet overslag over forventede udgifter, samt kontakt til relevante myndigheder og evt. anmodning om begravelseshjælp og tilskud. 

HØJTIDELIGHED FRA NÆRUM KIRKE

I Nærum er det muligt at blive bisat eller begravet fra Nærum Kirke, hvis man er medlem af Folkekirken, har bopæl i Nærum Sogn eller anden tilknytning til kirken. Yderligere oplysning om Nærum Kirke findes her: Nærum Kirke


Nærum Kirke er kirkebogførende sogn, hvor både fødsler og dødsfald skal meldes, når man bor i Nærum Sogn. Torp’s Begravelser hjælper med dødsanmeldelse og alt det praktiske i forbindelse med dødsfaldet, bl.a. kontakt til præsten og afstemning af familiens ønsker for handlingen.


Hvis man er man i tvivl om hvilket sogn man bor i, kan man slå sin adresse op og finde eget sogn her: Find eget sogn

HØJTIDELIGHED FRA NÆRUM ADVENTISTKIRKE

Hvis man er tilknyttet Syvende Dags Adventisterne, er det også muligt at blive bisat eller begravet fra Nærum Adventistkirke.


Yderligere oplysninger om frikirken findes her: Nærum Adventistkirke

BORGERLIG HØJTIDELIGHED I NÆRUM

Hvis man ikke er medlem af Folkekirken, og har plads og mulighed for det, kan bisættelsen eller begravelse også arrangeres fra eget hjem eller egen have i Nærum. Det kræver lidt plads og rimelige adgangsforhol for kisten, men er også en utrolig smuk og personlig måde at tage afsked med sine kære på,  i afdødes elskede omgivelser.


Torp's Begravelser hjælper også med at arrangere borgerlige handlinger og tilbyder assistance med personlig tale, musik, program, blomster, catering og alt hvad der ellers hører sig til, for at sikre ens kære en smuk og kærlig afsked.