Torps Begravelser - En kærlig afsked

BISÆTTELSE ELLER BEGRAVELSE I HØRSHOLM

Torp’s Begravelser hjælper familier og pårørende i forbindelse med dødsfald, når og hvor der er brug for det – også i Hørsholm. Kontakt Torp's Begravelser, hvis du ønsker at få hjælp af en bedemand med godt kendskab til lokalområdet.

Samtale med de pårørende hvor det praktiske omkring håndtering af dødsfaldet aftales, kan foregå i eget hjem eller hos Bedemanden. Til samtalen bliver der gennemgået alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen, samt udarbejdet overslag over forventede udgifter, samt kontakt til relevante myndigheder og evt. anmodning om begravelseshjælp og tilskud. 

Denne samtale kan også foregår virtuelt med mulighed for at få fremsendt overslag til egen e-boks samt underskrive relevante dokumenter med NemId.

For yderligere information eller hjælpe til at arrangere bisættelse eller begravelse i Hørsholm,

ring til Torp's Begravelser på tlf.: 22 327 327


HØJTIDELIGHED FRA HØRSHOLM KIRKE

Hørsholm Kirke ligger helt utrolig smukt placeret midt i søen i Hørsholm Slotshave. Vejen op til kirken foregå af den hyggelige Kirke Allé med høje træer, der fører op til kirken fra Folehavevej. Der er svarer og ænder i søen omkring kirken og de grønne plæner bruges rekreativt af bl.a. motionister, børnefamilier og hundeluftere.


Hørsholm sognegård ligger overfor kirken og er en arkitektonisk perle, midt i alt det grønne. En moderne og organiske bygning, tegnet af Henning Larsen Architects, så det fra luften ligner et kors og udefra har store vinduespartier og facade der er udsmykket med 24 smukke duer, designet af Lin Utzon. I Hørsholm Sognegård finder man også det Fælles Kirkekontor for Rungsted Sogn, Kokkedal Sogn og Hørsholm Sogn.

HØJTIDELIGHED FRA HØRSHOLM KIRKEGÅRDS KAPEL

Hørsholm Kirkegård ligger lige bag Hørsholm Kirke, ved siden af Arboretet. Her ligger der et utrolig smukt lille kapel som ofte benyttes til bisættelser og begravelser, når afdøde ikke er medlem af Folkekirken, eller hvis familien ønsker et mindre kirkerum, til bisættelsen eler begravelsen.


Hørsholm Kirkes præster, organister og kor hjælper også med at handlinger fra Hørsholm Kirkegårds Kapel.