Torps Begravelser - En kærlig afsked

Begravelse i den afdødes ånd


Har du mistet en en du holder af og skal tage dig af det praktiske omkrimg dødsfaldet? Hos Torp’s Begravelser står Mette Torp, diplomuddannet bedemand og indehaver af Torps Begravelser, klar til at hjælpe familier og pårørende med at sikre deres nærmeste en værdig afsked. Vi er en lokal bedemand i Vedbæk, som også har kunder i København og Nordsjælland.

Det er altid de efterladte og afdødes ønsker, der har førsteprioritet, og intet er for stort eller småt i forbindelse med ønskerne til en begravelse. Det er vores vigtigste opgave at sikre, at den efterladte får en ordentlig og værdig afsked med deres kære, da det ikke kan gøres om.

Begravelse hvornår?


Som udgangspunkt skal begravelsen finde sted inden for 14 dage efter dødsfaldet, men der er mulighed for at søge om udsættelse, hvis der er et særligt behov for dette.

Hvor lang tid tager en begravelse?


En begravelse varer som regel 30-40 minutter inde i kirken eller kapellet, og derefter vælger mange at mødes efterfølgende til kaffe eller lignende for at samles efter begravelsen.

Den personlige samtale med en bedemand
Cremé farvet kiste og rundpyntet krans med Beyond Life urner

Hvad koster en begravelse?

Vi har et bedemandshonorar på 4.400 kr. for samtale og hjælp med at koordinere begravelse eller bisættelse med de pårørende. Derudover vil der være omkostninger til kiste, urne, gravsted, transport, blomster og lign..

En enkelt glat kiste fra Fuglebjerg Kistefabrik koster 6.000 kr., og derudover vil der være udgifter til rustvognskørsel, gravsted, blomster og lignende. Du kan finde meget mere om priserne og muligheden for at søge om tilskud her.

Man er altid velkommen til at kontakte Torps Begravelser for et uforpligtende overslag over forventede omkostninger til bisættelse eller begravelse.

Torps Begravelsers værdigrundlag


Faglighed

Få professionel hjælp og rådgivning omkring både kirkelige og borgerlige begravelser og bisættelser af diplomuddannet og eksamineret bedemand. Torps Begravelser er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd. Alle medlemmer af Danske Bedemænd er omfattet af foreningens garantiordning, der også har til formål at sikre kunderne et fagligt korrekt udført arbejde af bedemanden.

Service

Vi tilbyder personlige samtaler hos Torps Begravelser, hjemme hos familien, på plejehjem, eller hvor de efterladte føler, at det passer dem bedst. Det gælder også om aftenen og i weekenden. Der er også mulighed for at arrangere virtuelle samtaler hvis det ønskes.

Personligt

Det er vores mål at hjælpe familier og pårørende i sorg, som man selv ville ønske at blive hjulpet, hvis man var i samme situation. At blive lyttet til, at få de forskellige valgmuligheder forklaret ordentligt, og at få overslag over hvad ens valg kommer til at betyde økonomisk, inden man går i gang.


De 3 T’er

Ting tager tid, når det skal gøres ordentligt. En samtale tager den tid, som familien har brug for, og nogle gange skal der følges op flere gange eller ændres i det, der er aftalt, og det er helt okay. En tid som denne er uforudsigelig. Der er mange vigtige beslutninger, der skal tages på meget kort tid, og det kan ikke gøres om, når man først er gået i gang.

Ordentlighed

Det er vigtigt for os, at de familier, vi hjælper, kan tænke tilbage på et forløb og et samarbejde, der har fungeret godt og derved sikre de efterladte en god og kærlig afsked med deres kære trods omstændighederne.

Etableringen af Torps Begravelser


Torps Begravelser blev etableret d. 14. februar 2014 af bededame Mette Torp under navnet Vedbæk Begravelser – en værdig afsked. I 2019 blev navnet ændret til Torps Begravelser – En kærlig afsked, der favner de værdier, der indgår i virksomheden, der er grundlagt og drives af en dedikeret ejer. 

Torps Begravelser er beliggende på Vedbæk Stationsvej 3 i Vedbæk, meget centralt i forhold til Sognegården og præsterne.

Lidt om Mette Torp

Mette Torp er født i 1973 og kommer fra IT-branchen. Hun valgte at skifte spor i 2013 for at få mulighed for at arbejde med mennesker og for selv at kunne gøre en forskel i sit arbejde. Hun er gift og har to børn og en hund samt mange varierende fritidsinteresser – når tiden er til det (det er ikke så tit). Mette Torp er yderst kvalitetsbevidst, og hun går ikke på kompromis, når det drejer sig om arbejdet. Privat er hun meget afslappet og hyggelig.


Få hjælp til afholdelse af begravelse

Ønsker du vores hjælp til planlægning og afholdelse af begravelse, så er vi her for dig. Vi kan kontaktes hele døgnet rundt på telefon 22 327 327, og du har også mulighed for at skrive til e-mail info@torpsbegravelser.dk, hvis du har nogle spørgsmål.


MC Begravelser og Bededame